Acasă Social La 20 de ani le-a făcut pe toate. S-a urcat pe un...

La 20 de ani le-a făcut pe toate. S-a urcat pe un motor neînmatriculat, drogat fiind și fără permis

0

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Voila, efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, cu persoana bănuită de comiterea faptei în stare de reținere, după ce aceasta a fost testată pozitiv pentru consumul de substanțe psihoactive, în timp ce conducea un autovehicul neîmatriculat, fără să dețină acest drept.

 

La data de 30 ianuarie a.c., în jurul orei 19:30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Voila au oprit, pentru control, un autovehicul, din categoria motocicletelor, care se deplasa pe strada Oltului, din comuna Șercaia, județ Brașov.

 

Cu ocazia controlului efectuat cu privire la legalitatea documentelor, polițiștii au constatat că tânărul care conducea autovehiculul, în vârstă de 20 de ani, nu deține permis de conducere auto, iar motocicleta cu care se deplasa, nu este înmatriculată.

 

În timpul controlului efectuat, întrucât polițiștii au observat indicii ale consumului de substanțe interzise, tânărul a fost testat din acest punct de vedere, iar rezultatul a indicat prezența unei substanțe psihoactive în organism.

 

Deoarece acest rezultat nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, tânărul a fost condus de polițiști la o unitate medicală autorizată, unde i-au fost prelevate mostre biologice, care vor releva cu certitudine prezența și tipul de substanță psihoactivă consumată.

 

În continuare, după administrarea probatoriului, tânărul a fost reținut de polițiști și a fost depus în cadrul Centrului de Reținere și Arest Preventiv al I.P.J. Brașov, pentru o perioadă de 24 de oare.

 

În cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiuniilor de “punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, „conducere unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea sub influența unor substanțe psihoactive”, iar cercetările sunt continuate de polițiști, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș.