Acasă Sport Juniorii de la FC Braşov, de U16, se află printre cele mai...

Juniorii de la FC Braşov, de U16, se află printre cele mai bune 4 echipe din ţară

0
Juniorii de la FC Braşov, de U16, se află printre cele mai bune patru echipe din ţară. Tinerii braşoveni au jucat ieri finala mică a Ligii Elitelor. Chiar dacă meciul a fost pierdut cu 0-2 (0-1) în faţa celor de la “U” Cluj, jucătorii noştri au demonstrat pe tot parcursul acestui sezon că sunt printre cei mai buni tineri fotbalişti din ţară.
A fost un sezon extraordinar pentru tinerii conduşi de pe banca tehnică de Ionuţ Mitroi şi Marian Cristescu. După un sezon regular, fară greşeală, în care în 9 partide au obţinut 8 victorii şi un egal, şi au avut golaveraj de 18-4, a urmat un play-off la fel de bun. În partea a doua a Ligii Elitelor, în 10 meciuri, au obţinut 7 victorii, un egal, şi au fost învinşi doar de două ori, golaveraj 13-5. Astfel că şi campionatul regular, şi play-off-ul l-au căştigat la pas.
În semifinale, doar ghinionul a făcut ca dubla manşă cu Universitatea Craiova să fie pierdută. Astfel, juniorii noştri au ajuns în finala mică a competiţiei disputată la Buzău.
Şi de această dată tinerii stegari au făcut un meci bun, însă au fost învinşi cu 0-2.
Pentru meciul cu Universitatea Cluj, Ionuţ Mitroi şi Marian Cristescu s-au bazat pe: Andrei Chiriac, Cezar Ciucă, Alexandru Dascălu, Robert Pandele, Eduard Chelaru, Octavian Oprea, Robert Moroe, Vlad Ciorîia, Mattia Galliano, Alexandru Sileanu şi Marco Popescu. Rezerve pentru această partidă au fost: Marco Tudose, Emre Sezer, Manuel Răuţă, Alexandru Vajoi, Dario Lazăr, Sebastian Popescu, Bogdan Racz, Gabriel Andron şi Claudiu Pătraşcu.
Articolul precedentConcurs de talente în Săptămâna Copiilor la Săcele
Articolul următorCele 60 de autobuze electrice din Brașov au parcurs 3 milioane de km