Acasă Sport Juniorii de la FC Braşov, de U16, se află printre cele mai...

Juniorii de la FC Braşov, de U16, se află printre cele mai bune 4 echipe din ţară

0
Juniorii de la FC Braşov, de U16, se află printre cele mai bune patru echipe din ţară. Tinerii braşoveni au jucat ieri finala mică a Ligii Elitelor. Chiar dacă meciul a fost pierdut cu 0-2 (0-1) în faţa celor de la “U” Cluj, jucătorii noştri au demonstrat pe tot parcursul acestui sezon că sunt printre cei mai buni tineri fotbalişti din ţară.
A fost un sezon extraordinar pentru tinerii conduşi de pe banca tehnică de Ionuţ Mitroi şi Marian Cristescu. După un sezon regular, fară greşeală, în care în 9 partide au obţinut 8 victorii şi un egal, şi au avut golaveraj de 18-4, a urmat un play-off la fel de bun. În partea a doua a Ligii Elitelor, în 10 meciuri, au obţinut 7 victorii, un egal, şi au fost învinşi doar de două ori, golaveraj 13-5. Astfel că şi campionatul regular, şi play-off-ul l-au căştigat la pas.
În semifinale, doar ghinionul a făcut ca dubla manşă cu Universitatea Craiova să fie pierdută. Astfel, juniorii noştri au ajuns în finala mică a competiţiei disputată la Buzău.
Şi de această dată tinerii stegari au făcut un meci bun, însă au fost învinşi cu 0-2.
Pentru meciul cu Universitatea Cluj, Ionuţ Mitroi şi Marian Cristescu s-au bazat pe: Andrei Chiriac, Cezar Ciucă, Alexandru Dascălu, Robert Pandele, Eduard Chelaru, Octavian Oprea, Robert Moroe, Vlad Ciorîia, Mattia Galliano, Alexandru Sileanu şi Marco Popescu. Rezerve pentru această partidă au fost: Marco Tudose, Emre Sezer, Manuel Răuţă, Alexandru Vajoi, Dario Lazăr, Sebastian Popescu, Bogdan Racz, Gabriel Andron şi Claudiu Pătraşcu.