Acasă Administrativ 40 de milioane de lei, investiția Primăriei Ghimbav într-o sală de sport...

40 de milioane de lei, investiția Primăriei Ghimbav într-o sală de sport ultramodernă

0

Ionel Fliundra, primarul orașului Ghimbav, a făcut astăzi o prezentare a sălii de sport, finanțată de către primărie, având o valoare de aproximativ 40 de milioane de lei.

„Aș dori să vă prezint stadiul lucrărilor pentru această investiție a primăriei și consiliului local. Prin noua investiție s-a mai construit la peluza terenului de sport, încă o tribună care va avea o capacitate de aproximativ 250 de locuri. Sala va fi dotată cu ultima tehnologie pentru suprafețele de joc, de climatizare, de izolare fonică. Aceasta va avea o capacitate de aproximativ 500 de locuri. Vor exista vestiare noi cu zonă de bar, care va avea un loc de consumat fresh-uri și camere de masaj. Vor exista două săli, una pentru zona de forță și una pentru aerobic. Bazinul semiolimpic va avea o adâncime de 1,50 m, o lungime de 25 m și o lățime de 16 m. Aici va fi un bazin terapeutic care va avea un circuit care o să ofere atâ apă fierbinte, cât și apă rece, dar și un jacuzzi. Bineînțeles, va exista un alt bazin terapeutic care va avea apă sărată.

Aceasta este prezentarea acestei frumoase și mari investiții finanțată de către primărie și consiliul local, în valoare de aproximativ 40 de milioane de lei. Menționez că această clădire va fi eficientizată energetic cu panouri fotovoltaice, care vor asigura consumul de energie necesară de pe toate planurile.”, a comunicat Ionel Fliundra, primarul orașului Ghimbav.