Acasă National Iohannis în Dubai, Ciolacu în America, iar Grindeanu la…Nuba, în Poiana Brașov...

Iohannis în Dubai, Ciolacu în America, iar Grindeanu la…Nuba, în Poiana Brașov (FOTO)

0

Care este legătura între Valea Prahovei, Grindeanu și botoxatele de la NUBA?

Politicienii români ”trag” tare pentru ca țara să prospere. Președintele Klaus Iohannis a plecat într-o vizită oficială în Dubai, premierul Marcel Ciolacu a mers în America. Doar ministrul Sorin Grindeanu a preferat să ducă ”greul” pe plaiurile mioritice, în localurile de lux din Poiana Brașov, unde fițele și botoxul sunt la mare căutare. Împreună cu alți ”harnici” din politica românească, omul care ar trebui să facă ceva pentru ca românii să nu mai stea cu orele în trafic pe Valea Prahovei, a poposit la Nuba, celebra locație din Poiana Brașov. Acesta era însoțit de Laura Vicol, deputat PSD. Nici omul de afaceri George Copos nu a spus PAS distracției. Înconjurat de prieteni, fostul acționar de la clubul Rapid se mișca pe ritmurile muzicii, mai ceva ca un adolescent.

Pe lângă politicienii care ”luptă” pentru binele acestei țări și care se plâng cât de amărâți sunt, localul a fost plin și de ”buzate” de București, venite cu gândul că poate dau lovitura și mai prind un fraier care să le achite băutura și să le plimbe de sărbători prin Dubai.

Și dacă tot a venit vorba despre băutură, trebuie menționat faptul că trebuie să ai ”buzunar” ca să poți intra la Nuba. Cu toate acestea, șampania a curs râuri, iar ospătarii abia au făcut față la cărat sticle ”asezonate” frumos cu artificii ca să le dea un aer și mai aparte. Nu trebuie uitată nici muzica, una de calitate ce-i drept. Potrivit ”clienților” fideli și mâncare se ridică la nivelul așteptărilor, fiind foarte bună. Una peste alta, atât pe 1 Decembrie, cât și pe 2, românii s-au distrat, au dansat, băut, mâncat într-o atmosferă incendiară. Mai ”ascunși” au stat politicienii, fiind mai ”fripturiști” de felul lor.