Acasă Administrativ Investițiile în sănătate continuă la Săcele

Investițiile în sănătate continuă la Săcele

0
Vești excelente pentru comunitatea din Săcele. Spitalul Municipal va beneficia de al 3-lea proiect cu fonduri nerambursabile prin Planul Național de Redresare și Reziliență.
La sfârșitul săptămânii trecute, Ministerul Sănătății condus de social-democratul Alexandru Rafila, a finalizat evaluarea cererilor de finanţare pentru reabilitarea, modernizarea şi dotarea cabinetelor de planificare familială. Din cele 83 de proiecte selecționate pentru finanțare, Spitalul Municipal Săcele a depus proiectul “Modernizare cabinet de planificare familială la Spitalul Municipal Săcele” și a obținut cel mai mare punctaj. Astfel, Spitalul Municipal Săcele va beneficia de al 3-lea proiect cu fonduri nerambursabile prin Planul Național de Redresare și Reziliență.
Așa cum am afirmat mereu, sănătatea va fi prioritară pentru administrația săceleană. Vom face investiții în permanență pentru a crea condiții cât mai bune și servicii medicale cât mai diversificate pentru comunitatea săceleană.” a declarat Virgil Popa, primarul municipiului Săcele.
Articolul precedentTransfăgărăşanul blocat din cauza căderilor de pietre de pe versanți
Articolul următorCamera de Comerț și Industrie Brașov s-a alăturat campaniei #ImpreunaFacemDiferenta