Acasă Regional Investigație în Făgăraș: dosar penal deschis pentru agresiune în scara unui bloc

Investigație în Făgăraș: dosar penal deschis pentru agresiune în scara unui bloc

0

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “ lovire sau alte violențe”, în urma unei sesizări cu privire la o agresiune ce ar fi avut loc în scara unui bloc.

Din cercetările efectuate în cauză a reieșit faptul că, la data de 19 august a.c., în jurul orei 16.00, un bărbat şi-ar fi agresat fizic fosta concubină, în timp ce aceasta făcea curățenie în casa scării unui bloc din localitate, în calitate de persoană desemnată cu activitatea de curățenie.

Polițiștii au demarat cercetări, iar în cauză s-a întocmit formularul de evaluare a riscului, în urma căruia a reieșit că există risc iminent, fiind emis un ordin de protecție provizoriu pe o durata de 5 zile, prin care agresorul a fost obligat să respecte mai multe măsuri de protecție a victimei.

Cercetările sunt continuate la acest moment în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea acestora.

Articolul precedentTânăr reținut pentru lovire și distrugere în urma unui conflict
Articolul următorISU Brașov avertizează: Evitați arderea vegetației uscate!