Acasă Social (LIVE) Întâlnire a directorilor Asociației Aeroporturilor din România în Poiana Brașov. Este...

(LIVE) Întâlnire a directorilor Asociației Aeroporturilor din România în Poiana Brașov. Este prezent și ministrul Adrian Veştea

0

Asociația Aeroporturilor din România organizează la Poiana Brașov, în perioada 8-9 februarie 2024, ședința Directorilor Generali ai aeroporturilor membre AAR.

Declaraţiile vor fi susţinute de Adrian-Ioan Veştea, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, şi David Ciceo, preşedintele Asociaţiei Aeroporturilor din România.

Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Adrian Ioan-Veștea, a dorit să marcheze importanța deosebită a instituției pe care o conduce în dezvoltarea regională și să îşi arate astfel sprijinul pentru aeroporturile care sunt în subordinea Consiliilor Județene.

„Anul trecut pe vremea aceasta făceam ultimele eforturi pentru operaționalizarea și inaugurarea singurului aeroport construit de la zero după 1989 în România – Aeroportul Internațional Braşov-Ghimbav. Astăzi mă aflu în onoranta poziție să pot sprijini toate aeroporturile din țară. Ministerul pe care îl conduc, împreună cu reprezentanții Asociației Aeroporturilor din România și instituțiile guvernamentale responsabile, colaborăm pentru identificarea resurselor financiare pentru a sprijini atât aeroporturile regionale, cât și aeroporturile mici, cu trafic de sub 200.000 pasageri pe an”, a precizat ministrul Adrian Veştea.

Evenimentul organizat de Asociația Aeroporturilor din România a fost un bun prilej pentru toți cei implicați în aviația civilă din România de a face schimb de experiență și de bune practici și a oferit oportunități de networking companiilor cu activitate în domeniu.

Prezent la eveniment este și Alexandru Anghel, fostul director al Aeroportului Brașov, care a fost dat afară în urmă cu câteva luni din cauza managementului defectuos.

joi 75