Acasă Sănătate-Educație Incendiu la o hală de procesare a peștelui din Hălchiu

Incendiu la o hală de procesare a peștelui din Hălchiu

0

În aceasta dimineata, la ora 05.41, am fost anunțati de izbucnirea unui incendiu la o hală de procesare a peștelui din localitatea Hălchiu. La fața locului s-au deplasat 6 autospeciale de stingere, o autocisternă cu apă , 3 autoscări și un echipaj SMURD.

Când au ajuns echipajele la fata locului incendiul se manifesta la acoperisul halei, pe o suprafata de aproximativ 200 mp.Exista pericol de extindere și la alte case si constructii situate în apropiere. Incendiul este localizat și se intervine pentru stingerea flăcărilor”, a spus Ciprian Sfreja, purtătorul de cuvânt al ISU Brașov.

 

foto: arhivă

Articolul precedentCIRCULAȚI CU ATENȚIE ÎN CONDIȚII METEO NEFAVORABILE! TRAFIC BLOCAT pe DN1 și DN73 A
Articolul următorReprezentanții Camerei de Conturi vor verifica aspectele sesizate de un brașovean cu privire la posibile nereguli în Primăria Brașov
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.