Acasă Social Încă un șofer drogat depistat de polițiștii din Râșnov

Încă un șofer drogat depistat de polițiștii din Râșnov

Un tânăr s-a urcat la volan după ce a consumat cannabis!

Polițiști din cadrul Poliției Stațiunii Râșnov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

În fapt, la data de 09 august 2022, în jurul orei 11.25, în cadrul unei acțiuni pe linie rutieră, ce a avut ca scop depistarea conducătorilor de autovehicule aflați sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, un tânăr, în vârstă de 28 ani, din municipiul București, care conducea un autovehicul pe DN73, pe raza Stațiunii Râșnov, din județul Brașov.

Procedându-se la testarea conducătorului auto cu aparatul DrugTest rezultatul a fost pozitiv la cannabis. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a prezenței substanței psihoactive în organism.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.