Acasă Local Încă un cartier din Săcele va avea zonă de fitness!

Încă un cartier din Săcele va avea zonă de fitness!

0
Municipiul Săcele are trei zone de fitness! Lucrările de amenajare la cea de-a treia zonă de fitness s-au încheiat recent. Această nouă zonă este amplasată în cartierul Movilei și este dotată cu 7 aparate de fitness.
”O nouă zonă de fitness in Municipiul Săcele. După amenajarea în anii precedenți a unor zone de fitness în Parcul Mihai Eminescu din cartierul Electroprecizia și în cartierul Ștefan cel Mare, în această săptămână s-au finalizat lucrările de amenajare a unui parc de fitness și în cartierul Movilei.
Zona este amenajată pe o suprafață nouă din tartan și este dotată cu 7 aparate de fitness, un aparat fiind destinat persoanelor cu dizabilități.
Prin amenajarea acestor zone în care se poate practica fitness-ul în aer liber dorim să-i convingem pe săceleni să facă mai multă mişcare şi să adopte un mod de viaţă sănătos.” au transmis reprezentanții Municipiului Săcele.
Articolul precedentCe mai putem cumpăra cu 10 lei? Cu atât a crescut câştigul salarial mediu net în luna aprilie față de martie
Articolul următorLista Guvernului Ciolacu! Ei vor face parte din noul guvern