Acasă Sport În sezonul care s-a încheiat, patinajul viteză a reușit să aducă nu...

În sezonul care s-a încheiat, patinajul viteză a reușit să aducă nu mai puțin de 161 de medalii Brașovului! Corona Brașov este și câștigătoarea Cupei României pe echipe!

Unii spun că o secundă nu înseamnă mare lucru… Dar cei care concurează contra secundelor îți vor spune că poate fi cel mai mare inamic sau cel mai mare prieten. Atunci când reușești să învingi o secundă, îți poate aduce cea mai râvnită medalie… Când te va învinge, vei simți gustul amar al înfrângerii.
Să te lupți cu o secundă nu este o joacă, nu se întâmplă într-o clipă, nu este doar o dată. Este o bătălie de zile, de săptămâni, de ani.
Patinatorii de viteză sunt cei care se luptă cu secundele, cu fracțiunile de secundă zi de zi. Vară sau iarnă, dacă ajungi în zona Patinoarului Olimpic, vei vedea patinatorii Coronei Brașov zi de zi alunecând pe role sau pe patine, în șiruri unduitoare, în nesfârșite ture de pistă sau de patinoar.
Pentru unii ar părea plictisitor, fără de înțeles. Dar pentru ei fiecare tură înseamnă un plus de adrenalină, un plus de muncă pentru a învinge timpul.
Aceste eforturi nu sunt nicidecum în zadar. La Corona Brașov nu numai echipele de hochei sau de volei sunt campioane naționale, ci echipele sporturilor individuale se află acolo sus, dominând clasamentele.
În sezonul care s-a încheiat, patinajul viteză a reușit să aducă nu mai puțin de 161 de medalii Brașovului! Corona Brașov este și câștigătoarea Cupei României pe echipe și a excelat în toate Campionatele Naționale!
La Campionatul Național de role, Corona a câștigat 19 medalii de aur, 11 de argint și 20 de bronz, la Campionatul Național de Sprint sportivii Coronei au câștigat 6 medalii de aur, 3 de argint și 2 de bronz, Campionatul Național pe probe și poliatlon a adus Brașovului 21 de medalii de aur, 7 de argint și 14 de bronz, iar la Campionatul Național de Short Track patinatorii noștri au câștigat 10 medalii de aur, 17 de argint și 17 de bronz.