Acasă Social În ce stadiu se află lucrările la centura ocolitoare a municipiul Făgăraș...

În ce stadiu se află lucrările la centura ocolitoare a municipiul Făgăraș (FOTO)

0
Primarul municipiului Făgăraș, Gheorghe Sucaciu, a făcut ieri, 23 februarie, o postare pe pagina sa de Facebook prin intermediul căreia prezenta internauților stadiul lucrărilor în curs, din municipiu.
„Așa cum am promis, vă țin la curent cu lucrările ce se desfășoară la infrastructura centurii ocolitoare a municipiului Făgăraș. În afară de cele două poduri, constructorul execută lucrări la alte două podețe de tip P2.
Cu această ocazie, aș dori să vă prezint câteva imagini și de la alte lucrări în curs:
– ambulatoriul de la Spitalul municipal
– terminalul de transport urban de pe strada Libertății
– acoperișul sălii de sport de la Colegiul Național „Doamna Stanca”
– trotuarele de pe bulevardul Tăbăcari”, a declarat Gheorghe Sucaciu.
De asemenea, în data de 21 ianuarie, a avut loc Ședința ordinară a Consiliului Local Făgăraș, în cadrul căreia a fost supus spre aprobare bugetul pe 2024, de venituri și cheltuieli, al municipiului Făgăraș. 8 dintre consilierii locali fie au votat împotrivă, fie s-au abținut de la vot, motiv pentru care proiectul de buget local nu a putut fi aprobat!
În cadrul aceleiași postări, primarul a făcut apel la consilierii locali PNL și USR să lase deoparte orgoliile și interesele de partid, să se gândească mai bine și să voteze în data de 26 februarie 2024 proiectul de buget local.
„După cum știți, un număr de 8 consilieri locali s-au opus adoptării proiectului de buget local pentru anul 2024. În încercarea de a mă bloca pe mine, acești consilieri nu vor face altceva decât să blocheze activitatea primăriei și toate lucrările aflate în execuție în acest moment în municipiul nostru.
Ar fi regretabil să ajungem în situația în care vom primi notificări de la constructori și vom fi anunțați că aceștia își vor suspenda activitatea, iar motivul principal va fi neîncrederea acestora în consiliul local și în acțiunile dăunătoare ale anumitor consilieri.
De asemenea, în lipsa unui buget aprobat, activitatea unor instituții subordonate primăriei va avea de suferit: Spitalul municipal, școlile, grădinițele, transportul public, iluminatul public, Administrația domeniului public, Cetatea Făgăraș, Casa de cultură etc.
Fac apel la consilierii locali PNL și USR să lase deoparte orgoliile și interesele de partid, să se gândească mai bine și să voteze în data de 26 februarie 2024 proiectul de buget local.”, a susținut primarul Gheorghe Sucaciu.