Acasă Social Împreună aducem lumina de Sărbători la copii și bunici

Împreună aducem lumina de Sărbători la copii și bunici

0

Alegeți să redirecționați o parte din cei 20% din impozitul pe profit pentru o cauză bună. Un exemplu de astfel de cauză nobilă este Asociația Îngeri pentru suflete.

”Acum vă scriu din depozitul de unde livrăm, în județele din vestul țării, pachetele pregătite pentru copii și bunici. Am reușit să ajungem la 8735 de pachete pentru copii, din aprox. 12000, și la 4390 pentru bunici, dintr-un total necesar de 10045, majoritatea distribuite în sudul țării și Moldova. Mai avem mulți de ajutat și în celelalte zone și avem nevoie de ajutor mai mult ca niciodată.

Ce avem de luat?

• pentru copii: șosete groase, ghetuțe (nr. 25-43), fes, geacă de iarnă, fular, mănuși, o jucărie fie ea și mică și ceva dulce. Pentru copiii de sub 2 ani, ne ajută enorm: scutece, mâncare de bebeluși, cereale, jucării, lapte praf, produse de igienă;

• pentru bătrâni: șosete groase, mănuși, pături, napolitane, cozonac și alimente neperisabile de bază (faină, mălai, fasole, paste, orez, conservă, ulei, zahăr).

Mai sunt doar 2 săptămâni până la închiderea anului fiscal, în care puteți redirecționa o parte din cei 20% din impozitul pe profit și sper să ne alegeți pe noi. Procedura este extrem de simplă și noi avem un contract de sponsorizare deja completat cu tot ce e nevoie, atât pentru companiile pe profit (până la 31 decembrie), cât și pentru IMM (până la 27 decembrie).

Documentăm aventura noastră constant https://www.facebook.com/ingeripentrusuflete.” ne comunică Alexandra Timar, Președintele Asociațieu Îngeri pentru suflete.