Acasă Social Implicat într-un accident rutier a fost găsit cu permis de conducere fals

Implicat într-un accident rutier a fost găsit cu permis de conducere fals

0

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Biroul Rutier au întocmit un dosar penal după ce un conducător auto a prezentat, în timpul controlului, un permis de conducere fals.

 

Astfel, la data de 10 februarie a.c., în cadrul unui control, pe care polițiștii l-au efectuat unor conducători auto implicați într-un accident rutier, soldat cu pagube materiale, produs pe o stradă din municipiul Brașov, au avut suspiciuni cu privire la autenticitatea unui permis de conducere înmânat de unul dintre conducătorii auto.

 

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a stabilit că cele înscrise în permisul de conducere, eliberat de statul ucrainean pentru cetățean, nu au corespondent, existând indicii că acesta ar fi fals.

 

Față de rezultatul stabilit, s-a întocmit dosar penal, urmând a se efectua cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “conducerea unui vehicul fără permis de conducere și  fals material în inscrisuri oficiale”, dosar instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.