Acasă Administrativ Imobilul în care funcționează Centrul de Informare Turistică al Municipiului Săcele va...

Imobilul în care funcționează Centrul de Informare Turistică al Municipiului Săcele va fi demolat

0
La intrarea în cartierul ANL Bolnoc din Săcele este construit un imobil care funcționează ca Centru de Informare Turistică al Municipiului Săcele, pe care primăria din Săcele vrea să-l demoleze de ceva vreme încoace. Primarul din Săcele a anunțat că procesul privind demolarea acestuia a fost câștigat de săceleni.
”Primăria Municipiului Săcele a câștigat definitiv procesul privind demolarea imobilului construit pe DN1, la intrarea în cartierul ANL Bolnoc. Construcția a fost ridicată de către Consiliul Județan Brașov prin Asociaţia pentru Promovarea şi dezvoltarea Turismului (APDT) , cu scopul de a fi Centru de Informare Turistică al Municipiului Săcele, dar nu a funcționat niciodată, aceasta fiind construită ilegal.
Administrația săceleană va demara în perioada următoare procedura de demolare a acestui imobil, iar ulterior, voi iniția un proiect de resistematizare a accesului din DN1 către cartierul ANL Bunloc și către Spitalul Sfântul Constantin.” a transmis edilul săcelenilor.
Articolul precedentFinanțare din PNRR pentru reducerea riscului de infecții nosocomiale la Spitalul de Copii, la Maternitate şi la Spitalul de Pneumoftiziologie
Articolul următor13.1 milioane de lei pentru execuția lucrărilor de reabilitare a Castelului Mikó din Olteni