Acasă Sport Imaginile HORROR de la Academia Stelei sunt istorie! Cum arată acum centrul...

Imaginile HORROR de la Academia Stelei sunt istorie! Cum arată acum centrul de copii și juniori, după investiția sponsorului International Alexander

0

Academia de copii și juniori a celor de la CSA Steaua a arătat până de curând ca un decor pentru filmele horror de la Hollywood! Pereți mucegăiți și scorojiți. Conducte sparte, faianță căzută…toate sunt acum istorie. Sponsorul Stelei, International Alexander, a decis să investească in infrastructură pentru ca micuții steliști să se antreneze in condiții optime.

Steaua se luptă în acest moment cu nenumărate greutăți. Cap de listă fiind faptul că nu poate promova, dar și acuzele multora legat de banii publici care sunt investiți în clubul Armatei.

Totuși, există și lucruri care merg bine în Ghencea. Datorită unor investiții de această dată private. Sponsorul principal al Stelei, International Alexander, a investit masiv recent în Academia de copii și juniori a roș-albaștrilor. Continuare pe iamsport.ro

 

 

 

Articolul precedentAnalize medicale de laborator decontate de C.A.S.
Articolul următorConsiliul Județean caută specialiști cu pregătire tehnică
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.