Acasă Social Imagini amuzante cu un urs care se bălăcește într-un ochi de apă...

Imagini amuzante cu un urs care se bălăcește într-un ochi de apă dintr-o pădure din Parcul Natural Bucegi

0
Răsfăț maxim! Imagini cu un urs care se bălăcește într-un ochi de apă într-o pădure din Parcul Natural Bucegi au devenit virale pe internet.
”Vă rugăm să-l scuzați, are puțină treabă!
 Un urs a fost filmat cum se bălăcește într-un ochi de apă într-o pădure din Parcul Natural Bucegi, într-un video obținut cu ajutorul unei camere de monitorizare instalată de specialiștii Romsilva din cadrul administrației parcului.
 Urșii au habitatul în pădurile întinse de munte și cele dese din zonele deluroase. În căutarea hranei, urșii fac deplasări lungi, folosindu-și toate simțurile, în special cel olfactiv, foarte dezvoltat. Urșii au centrul mirosului din creier de cinci ori mai dezvoltat decât cel al omului și mii de receptori ai mirosului în zona foselor nazale. Hrana lor este predominant vegetală, dar se hrănesc și cu pești, cervide, mamifere mici, până la păsări sau ouă de păsări și insecte.
 Pădurile din Parcul Natural Bucegi asigură faunei toate condițiile de hrană, adăpost și liniște necesare unui habitat sănătos.
 Romsilva – Administrația Parcului Natural Bucegi, situat în centrul țării, este unul din cele 22 de parcuri administrate de Regia Națională a Pădurilor – Romsilva. Parcul are o suprafață de peste 32.000 de hectare, din care aproape 21.500 de hectare sunt păduri.
credit: Răzvan Olteanu, Parcul Natural Bucegi” este mesajul postat de către reprezentanții Romsilva.
link video  https://www.facebook.com/RnpRomsilva/videos/5708521955898120