Acasă Administrativ ILEGALE! Acesta este motivul pentru care consilierii locali nu votează multe din...

ILEGALE! Acesta este motivul pentru care consilierii locali nu votează multe din proiectele primarului USR!

0

ADEVĂRUL!

Consilierii locali PNL și PSD refuză să mai voteze proiectele care nu au în spate o susținere reală, o bază legală.

Totul din cauza primarului și al aparatului care pregătește proiectele de hotărâre.

1) Rezilierea contractului cu firma P&P SRL, cea care administrează parcările din Municipiul Brașov s-a realizat ILEGAL. Decizia este definitivă!

Reamintim că la îndemnul primarului Allen Coliban și la presiunea alesilor USR s-a luat decizia rezilierii contractului cu P&P, în cadrul Consiliului Local. O decizie greșită! Deși toată lumea cunoștea finalitatea unui astfel de proiect, administrația USR s-a încăpățânat să insiste pe subiect. Concluzia? Brașovenii au plătit pentru greșelile aleșilor locali!

2)Tribunalul Braşov a decis anularea Hotărârii Consiliului Local Braşov prin care s-a aprobat „Metodologiei de acordare a unor sume din buget pentru finanţarea activităţii cluburilor sportive de drept privat” în cadrul „Programului sportiv de utilitate publică Promovarea Sportului de Performanţă”. Instanța a decis și de această dată că aleșii locali au greșit. Dacă cei din PSD și PNL nu votau proiectul, erau ”terfeliți” pe Facebook de toți reprezentanții USR Brașov, așa cum se întâmplă de altfel la fiecare proiect ce nu primește votul. Acum, rămâne de văzut cine va plăti pentru această ”gaură” la bugetul local. Cu siguranță că primarul se va fofila, ca întodeauna chiar daca el a inițiat proiectul.

3)Ieri, judecătorii s-au pronunțat, pentru a doua oară în procesul deschis de Prefectul Județului Brașov împotriva Hotărârii de Consiliu Local prin care s-a decis majorarea chiriilor, mai exact se menține hotărârea pronunțată de la prima instanță. Deci, un alt proiect de hotărâre făcut pe genunchi de administrația COLIBAN.

Exemplele pot continua. Însa, brașovenii trebuie să cunoască adevărul. Consilierii locali s-au săturat de proiecte ilegale care tot sunt anulate în instanță, vor ca primarul să inițieze proiecte LEGALE, care au la bază o susținere concretă.

Cât despre refuzul consilierilor de a aproba organigrama, acolo lucrurile sunt la fel de clare. S-au făcut prea multe angajări pe linie de partid. Un exemplu este useristul care se ocupă de TikTok-ul primăriei, acolo unde se postează multe vulgarități și conținut care nu este demn de o instituție publică.

Se dorește competență în administrația publică, nu oameni aduși de la partid.

 

 

 

O singură zi, două procese pierdute de primarul Coliban! A câștigat în instanță și fostul șef al Poliției Locale

Articolul precedentÎncepe curățenia de toamnă la Făgăraș
Articolul următorInflația scade, dar prețurile rămân mai mari ca în 2022
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.