Acasă Social Ieri seară, în urma impactului cu un buldozer, un autoturism a ars...

Ieri seară, în urma impactului cu un buldozer, un autoturism a ars în totalitate (FOTO)

0

La data de 16 februarie a.c., în jurul orei 02.20 dimineața, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secția 1 Poliție, în cadrul unei acțiuni specifice de control, au efectuat semnal de oprire unui autovehicul, care circula pe Calea București.

Conducătorul auto nu a respectat dispozițiile polițiștilor și a continuat deplasarea în încercarea de a se sustrage controlului, iar în zona intersecției cu strada Carpaților a pierdut controlul asupra direcției de mers și a lovit un utilaj, care se afla parcat pe trotuar.

În urma impactului, autoturismul a luat foc, iar flăcările s-au extins și asupra utilajului, rezultând pagube materiale.

Tot după impact, conducătorul auto, de 29 de ani, a abandonat vehiculului și a încercat să fugă, însă a fost prins imediat și imobilizat de către polițiști.
În urma recoltării mostrelor biologice, s-a stabilit că bărbatul avea o alcoolemie de 1,92 g/l alcool pur în sânge, iar în urma interogării bazelor de date, a reieșit că persoana nu este posesoare de permis de conducere.

La acest moment cercetările sunt continuate, în cadrul dosarului penal întocmit, în vederea completării probatoriului și luării măsurilor legale ce se impun.

La fata locului s-au deplasat 2 autospeciale de stingere si un echipaj SMURD.

S-a intervenit pentru stingerea incendiului și din fericire nu s-au înregistrat victime în urma producerii acestui eveniment.

Autoturismul a ars în totalitate iar buldoexcavatorul a fost afectat de flăcari în proportie de 50%.

Foto: Infotrafic Brașov