Acasă National Hurezeanu, pleacă acasă! Ai fost degeaba ambasador la Viena. Să îl iei...

Hurezeanu, pleacă acasă! Ai fost degeaba ambasador la Viena. Să îl iei cu tine și pe ministrul Aurescu!

0

Ambasadorul României la Viena, Emil Hurezeanu, ne-a demonstrat încă o dată ce țară avem și cum ajung unii pe funcție fără să aibă vreo legătură cu domeniul, doar pe linie politică. Acest individ care ar fi trebuit să apere interesele României în Austria s-a trezit cu vreo 2 zile înainte de întrunirea Consiliului  Justiției și Afaceri Interne(JAI) să îi transmită o scrisoare președintelui Austriei. Dar până atunci, unde a fost acest așa zis ambasador? Nu era firesc ca în ultimul an să fie efectiv ”călare” pe reprezentanții Austriei pe care să îi determine să ofere un vot pozitiv?

Domnilor guvernanți, domnule președinte Iohannis, acest ambasador trebuie să plece de tot acasă, nicidecum doar să fie retras la București. A fost total depășit!

La fel și Bogdan Aurescu, ministrul de Externe al României, o altă marionetă cu aere de mare intelectual și om cu experiență. S-a văzut acum cât de ”meseriaș” este în ale diplomației. De ce s-a întâmplat acest lucru? Pentru că avem diplomați români de toată jena, fii, fiice, prieteni, amici, amante, etc, dar nu specialiști adevărați care ar trebui să cunoască de departe câteva limbi străine. Ai noștri abia reușesc să vorbească româna…

Alo, PSD, PNL, UDMR, luați-i acasă de tot pe acești indivizi! România are nevoie de diplomați, nicidecum de marionete.

Schimbați și personalul din SIE, sunt varză murată, își încasează degeaba salariile. Cum să nu știe acest serviciu despre decizia Austriei? Tot pe bază de carnet de membru de partid s-au făcut și acolo angajările? Chiar nu vă este rușine să încasați banii statului degeaba?

Nu în ultimul rând ar trebui să plece acasă de tot președintele Klaus Iohannis. Cel care este în funcție de ani buni, cel care știe limba germană, cel care se laudă cu o relație bună cu Austria și Germania, dar care a primit lovitura fatală chiar de la unul dintre prietenii săi, Austria…

Ce înseamnă acest lucru? Că nimeni nu dă doi lei pe Iohannis, iar omul este pe nicăieri în ecuația externă.

Ce face România acum? Bineînțeles, nimic! Rămâne cu capul plecat ca întotdeauna, se umilește, dar se va abține la a lua măsuri concrete. De ce? Pentru că nu va avea niciodată ”sânge” să ia atitudine cum a făcut Croația. Pentru că în România clasa politică este condusă de papagali. Mai degrabă reprezentanții UDMR au părut mai interesați de subiectul Schengen decât cei din PNL sau PSD care preferă rolul de ”sclavi” ai Europei.