Acasă Social Haos și blocaje în oraș din cauza protestului organizat de taximetriști. Că...

Haos și blocaje în oraș din cauza protestului organizat de taximetriști. Că taxiurile arată ca niște ”cotețe”, nu spun nimic (FOTO)

0

Taximetriștii brașoveni s-au alăturat colegilor din țară care protestează pentru interzicerea companiilor de transport alternativ de pe piaţă – aşa-zisele companii de ride sharing. Astfel, din cauza protestului, Brașovul a fost paralizat, fiind blocate mai multe artere principale din oraș.

Diferența între taximetriștii brașoveni și cei din alte orașe este că alții au mașini curate, iar transportul clientului se efectuează într-un mod civilizat. La Brașov, încă mai există așa numitele ”cotețe” pe post de taxi. Autoturismele arată ca după război, în interior este multă mizerie, iar unii șoferi fumează în mașini mai ceva ca la terasă.

 

Articolul precedent4 indivizi trimiși în judecată pentru trafic de persoane și viol! Au fost confiscate terenuri și clădiri din Brașov, Ilfov și Prahova
Articolul următorParcare gratuită la Aeroportul Brașov
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.