Acasă Social Haos în Săcele! Polițiștii au intervenit într-o încăierare și au reținut patru...

Haos în Săcele! Polițiștii au intervenit într-o încăierare și au reținut patru bărbați

0

 Polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Săcele au dispus reținerea a patru persoane și introducerea lor în arest după ce acestea au provocat un scandal, pe o stradă din localitatea Săcele.

La data de 23 iulie a.c., polițiștii săceleni au fost sesizați cu privire la existența unui scandal între mai multe persoane, într-un cartier, din localitate.

În zona indicată, imediat după primirea sesizării, au fost direcționate forțe de ordine, care au constat că, pe strada Amurgului, din cartierul Gârcini, s-a iscat un conflict spontan, inițial între doi bărbați, cărora li s-au alăturat ulterior alte persoane.

Investigațiile și audierile, pe care polițiștii le-au efectuat, au dus la identificarea cu celeritate a celor implicați în scandal, dar și cu privire la forma de participație a acestora.

Astfel, materialul probator a conturat săvâșirea infracțiunii de încăierare pentru care sunt cercetate șase persoane. Patru dintre acestea au suferit vătămări corporale și au necesitat îngrijiri medicale.

În urma audierilor, la data de 24 iulie a.c., polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore și introducerea în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă a patru persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii.

Activitățile de cercetare sunt continuate la acest moment la nivelul Poliției Municipiului Săcele, sub coordonarea unui procuror desemnat din cadrul Parchetului de pe lândă Judecătoria Brașov, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale.

Articolul precedentEmoționant! Iepuri și o pisică salvați de pompierii români în Rodos
Articolul următorServicii medicale noi acordate gravidelor de la 1 iulie