Acasă Sport Handbalistele de la Corona Brașov vor juca finala Campionatului Național J2, după...

Handbalistele de la Corona Brașov vor juca finala Campionatului Național J2, după ce ieri au învins, cu scor categoric, pe ACS Transilvania

Echipele de handbal feminin ACS Transilvania și Corona Brașov au reușit performanțe remarcabile în acest sezon, ajungând în primele patru echipe ale țării la categoria J2.
Miercuri, handbalistele de la ACS Transilvania vor disputa finala mică a Campionatului Național J2, împotriva echipei CSM București, după ce ieri au fost învinse în meciul cu Corona Brașov, scor 47-30.

„Echipa noastră a controlat fără nicio discuție semifinala de astăzi de la Turneul Final contra ACS Transilvania Brașov. CSM Corona Brașov – ACS Transilvania Brașov s-a terminat 47-30!De la început până la sfârșit, așa au condus jucătoarele noastre. De fapt, adversarele au condus exact 12 secunde, în minutul 3, cu un gol. Apoi, diferența s-a dus la 4 goluri (minutul 10), la 5 goluri (minutul 28) și a rămas așa la pauză. În favoarea noastră.

După pauză, partida s-a jucat pe traseul Ana Totoescu – Antonia Mosor (Antonia a înscris de 8 ori), la extreme când jocul pe contre n-a funcționat (Luana Iliescu a marcat de 8 ori din 9 șuturi) sau, pur și simplu direct pe poartă, când Ana Șerban a simțit că era nevoie (10/12). Cu intervențiile portarilor Ana Totoescu (7), Arianna Ioniță (3) și Karina Vajda (1) a venit o victorie pe care fetele noastre au meritat-o. Însă toate fetele au jucat cu tot sufletul și merită felicitate, chiar dacă nu le-am amintit aici.

Le felicităm și pe adversarele noastre din această seară. Cu două echipe în semifinală, Brașovul arată ce potențial uriaș are.”, au transmis reprezentanții CSM Corona Brașov.

„Felicitări, fetelor! Suntem mândri de tot ceea ce ați arătat pe parcursul acestui an, pentru felul in care ați crescut și pentru că ați ajuns până între primele patru echipe J2 ale țării, iar mâine veți juca pentru medalii! O aventură de neuitat va rămâne acest sezon, pe care noi, toți cei care vă susținem, îl vom încheia cu inimile pline de emoții pentru voi!
47-30 (18-13) a fost scorul partidei din semifinale cu Corona. Felicitări concitadinei noastre, iar mâine îi vom ține pumnii și o vom susține pentru a aduce marele trofeu acolo unde îi este locul, la Brașov!
Adversarul nostru din finala mică a Campionatului Național J2 va fi CSM București! Hadeți, fetelor, cu multă încredere, pentru acest “ultim dans” al sezonului! Hai, Transilvania!”, au transmis reprezentanții clubului ACS Transilvania.