Acasă Turism Haideți să îi cunoașteți pe strămoșii lui Rudolf la Muzeul Cinegetic din...

Haideți să îi cunoașteți pe strămoșii lui Rudolf la Muzeul Cinegetic din Posada!

0
Dacă ajungeți pe Valea Prahovei, vă invităm să poposiți la Muzeul Cinegetic al Carpaților din Posada, să vedeți expoziția „Strămoșii lui Rudolf” care va fi deschisă până Ajunul Crăciunului.
Toată lumea știe cine este Rudolf, cel mai cunoscut ren din lume, dar știați că celebrul ajutor al Moșului, cu nas roșu și strălucitor are strămoși și în țara noastră? Pe cei mai mulți dintre ei îi găsim în cadrul expoziției organizate de echipa Muzeului Cinegetic al Carpaților din Posada.
Expoziția, care a fost deschisă în 6 decembrie, de Moș Nicolae, îi poartă pe vizitatori prin frumoasa lume a ”rudelor” lui Rudolf, cerbi și căprioare care au trăit în spațiul Carpatic, fără să rateze însă și exemplare de lupi, urși, mistreți, vulpi și foarte multe specii de păsări.
Pentru că celebrul ren este însoțitorul Moșului, acesta din urmă își va trimite reprezentantul și în cadrul expoziției, unde îi așteaptă pe copiii cuminți cu dulciuri și cacao cu lapte. Pentru cei, colegii noștri de la muzeu au amenajat un mic atelier a lui Rudolf unde cei mici își pot arăta talentul la desen.
Costul unui bilet pentru copii este de 20 lei, iar pentru adulți, 30 lei. Pentru grupuri de elevi, prețul biletului este 15 lei/elev.
Programul de vizitare al expoziției este de marți până duminică, între orele 9.00 și 17.00.
Mai multe detalii se pot obține la telefon 0740 187 656 .