Acasă Social „Hai să facem schimb de cărți!”, o inițiativă inedită a Serviciul Public...

„Hai să facem schimb de cărți!”, o inițiativă inedită a Serviciul Public Administrare Piețe Brașov

0

Din dorința de a le oferi brașovenilor posibilitatea de a redescoperi bucuria de a citi și de a îi ajuta și pe alți să facă acest lucru, Municipalitatea, prin Serviciul Public de Piețe, organizează ,,Parte de Carte”, un eveniment dedicat pasionaților de literatură. În cadrul acestui eveniment, care va avea loc în data de 27 ianuarie, în Hala Pieței Star, brașovenii pot face schimb de cărți sau pot dona cărțile de care nu mai au nevoie pentru a le fi de folos și celor doresc să exploreze acest univers infinit, dar nu își permit să și le cumpere.

Cei care vor să participe activ la acest eveniment sau vor să aducă mai multe cărți, pentru care au nevoie de un stand, pe care să le expună, sunt invitați să contacteze Serviciul Public Administrare Piețe Brașov, la nr. de telefon 0729/428376, e-mail blaj@pietepublice.ro sau pe pagina noastră de Facebook în perioada 08.01.2024-23.01.2024 pentru o mai bună organizare a spațiului și pentru a pregăti cele necesare.

Participarea la acest eveniment, inclusiv pentru cei care vor avea nevoie de standuri, este gratuită.

Haideți ca, împreună, să demonstrăm că accesul la carte nu trebuie să fie un privilegiu, pentru o comunitate atât de unită cum este Brașovul. Așteptăm pasionații de beletristică, tehnică, enciclopedie, dicționare, critică și studii, cărți pentru copii, dezvoltare personală, să ne fie alături în această călătorie.