Acasă Social Groapă invizibilă pentru Primăria Brașov! Se face un an de când a...

Groapă invizibilă pentru Primăria Brașov! Se face un an de când a apărut, dar nimeni nu o astupă (FOTO)

0

Orașul Brașov se degradează pe zi ce trece. Infrastructura este praf de doi ani. Dacă în trecut, firma care se ocupa de ”plombarea” străzilor verifica peste tot carosabilul și astupa gropile, acum, noua administrație locală așteaptă ca brașovenii să sesizeze unde sunt probleme. De parcă brașovenii sunt cei care încasează salarii de la primărie, nu angajații de acolo.De parcă brașovenii sunt cei care încasează bani pentru prestarea unui serviciu, nicidecum firma respectivă.

Din acest motiv orașul este plin de cratere, sunt străzi unde nici măcar nu te poți feri din cauza găurilor și denivelărilor. Un exemplu de management de calitate marca Coliban se află pe strada Traian Grozăvescu, o stradă foarte circulată. O groapă a apărut de aproape un an, dar nimeni nu a venit să o astupe. Deja este toamnă, iar șansele ca cineva să mai ”plombeze” strada sunt mici.

 

Articolul precedentNevăzătorii, în pericol, din cauza trotinetelor electrice lăsate aiurea pe trotuare
Articolul următorMircea Rusu și Horațiu Mălăele pe scena Centrului Multicultural din Săcele
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.