Acasă Parlamentar de Brașov George Simion la audierea Alinei Gorghiu:”E un bun specialist domnul Andronache, mai...

George Simion la audierea Alinei Gorghiu:”E un bun specialist domnul Andronache, mai bine era el ministru”

0

Liderul deputaților liberali, Gabriel Andronache, lăudat până și de George Simion.

Deputatul Gabriel Andronache a luat punctaj politic maxim la audierile actualului ministru al Justiției, Alina Gorghiu. Totul cu largul concurs al liderului AUR, George Simion, cel care nu s-a sfiit să-l laude pe liberalul care conduce grupul PNL din Camera Deputaților.

Totul a început după ce membrii comisiei i-au adresat Alinei Gorghiu următoarea întrebare:

Care sunt recomandările din rapoartele MCV pe care le veți lua în considerare în vederea reformării Inspecției Judiciare?”

Imediat au venit și cuvintele de apreciere la adresa deputatului Gabriel Andronache.

Stați liniștit că are toate răspunsurile, i le-a dat domnul Andronache. I le-a scris aici, are toate răspunsurile, e perfect. E un bun specialist domnul Andronache, mai bine era el ministru. 

Ați văzut cum se operează, domnul Andronache scrie, doamna  ministru care habar nu are, recită după ce i-a scris domnul Andronache. Mai bine îl puneau direct pe domnul Andronache că el este expert în cazul acesta” , a declarat George Simion, liderul AUR.

Articolul precedentPremieră! Primul zbor charter operat de Aegean Airlines de pe Aeroportul Brașov
Articolul următorCentru de Agrement la Cristian! Cum va arăta (FOTO)
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.