Acasă Social Gașca Zurli dă petrecere cu dinozaurii la Râșnov

Gașca Zurli dă petrecere cu dinozaurii la Râșnov

0

Vești bune pentru cei mici și cei mari: Gașca Zurli, trupa preferată a tuturor copiilor, concertează la Râșnov, la Dino Parc, pe 15 și 26 august, de la ora 13:00, la umbra celor peste 120 de dinozauri din parc spre deliciul tuturor vizitatorilor.

Accesul la concerte se va face pe baza biletului de intrare în parc. Nu se percep alte taxe suplimentare și nu este nevoie de rezervare. Biletele pot fi achiziționate direct de la intrarea în parc sau online de pe https://dinoparc.ro/magazin/ .

Evenimentul este organizat de Radio Europa FM și Dino Parc Râșnov.

În plus, vara aceasta, toți cei care trec pragul Dino Parc Râșnov, una dintre cele mai vizitate locații turistice din România, pot alege dintr-o multitudine de activități dedicate celor mici, dar și celor mari. Cei care vor să-și testeze curajul și echilibru pot alege să parcurgă un traseu de aventură de 100 metri lungime, aflat la o înălțime de 6 metri sau se pot plimba cu trenulețul electric pe o distanță de aproximativ jumătate de kilometru.

Tot în această vară va avea loc și una dintre cele mai iubite activități sezoniere din Dino Parc Râșnov. De acum și până când începe școala, fiecare noapte de vineri și sâmbătă poate fi petrecută în compania celor 120 de dinozauri. Cei care se înscriu la Sleepover se vor bucura de foc de tabără, tur ghidat pe înserate, vânătoare de colți de dinozauri prin pădure, jocuri cu premii, acces la cinema 9D, la locurile de joacă și la expozițiile din căsuțele din copaci, mic dejun, multă, multă distracție și un somn odihnitor la cort.

Cu atât de multe activități, nu e de mirare că Dino Parc Râșnov a intrat în finala Destinația Anului 2023 pentru Marele Premiu la votul telespectatorului. Poți vota în mod gratuit la următorul link.

Dino Parc Râșnov este cel mai mare parc cu dinozauri din Sud-Estul Europei și un muzeu în aer liber, votat Destinația Anului 2023 la categoria Parcuri de distracție și aventură. Parcul are o suprafață de 4 hectare, pe care se întinde un traseu cu peste 120 de dinozauri în mărime naturală. Printre alte activități regăsite în parc se numără un traseu de aventură în copaci, o tiroliană, două locuri de joacă pentru copii, o cameră labirint cu lasere, un atelier de pictură pentru copii, un cinematograf 9D și unul în aer liber, precum și diferite expoziții științifice naționale și internaționale. Informații suplimentare puteți găsi și pe paginile oficiale: www.dinoparc.ro și facebook.com/dinoparcrasnov

Articolul precedentCardurile „Sprijin pentru România” vor fi alimentate cu o nouă tranșă de 250 de lei
Articolul următorS-au ieftinit alimentele în luna august? Vezi ce spune Consiliul Concurenței!