Acasă Social Gara Brașov, un loc tot mai periculos. Un bărbat a încercat să...

Gara Brașov, un loc tot mai periculos. Un bărbat a încercat să fure un telefon mobil și o baterie externă

0

Secția Regională de Poliție Transporturi Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, cu persoana bănuită în stare de reținere, după ce aceasta a fost surprinsă de polițiști în timp ce sustrăgea bunuri din posesia altei persoane.

 

La data de 13 februarie a.c., în jurul orei 06:00, în timp ce efectuau serivicul de patrulare în zona stației CF Brașov,  polițiștii din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Brașov au surprins un bărbat, în flagrant, în timp ce sustrăgea un telefon mobil și o baterie externă din posesia unei alte persoane.

Echipa operativă a acționat de îndată și astfel, prejudiciul a fost recuperat și predat persoanei vătămate, iar bărbatul bănuit de comiterea infracțiunii, de 37 de ani, a fost reținut de polițiști și depus în cadrul Centrului de Reținere și Arest al I.P.J., pentru 24 de ore.

În cauză, a fost deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de  “furt calificat”, iar cercetările sunt continuate de polițiști, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.