Acasă National Gabriel Andronache: „PNL nu susține introducerea de noi taxe și impozite și...

Gabriel Andronache: „PNL nu susține introducerea de noi taxe și impozite și nici eliminarea cotei unice”

0
Deputatul PNL de Brașov, Gabriel Andronache a subliniat faptul că, PNL nu susține introducerea de noi taxe și impozite și nici eliminarea cotei unice. Totodată, deputatul precizează că susține reducerea CAS de la 25% la 20% și reducerea TVA.
„Partidul Național Liberal știe cum să reducă inflația și să ajute creșterea economică astfel încât veniturile românilor să crească la modul real, nu doar pe hârtie. Președintele PNL, Florin Cîțu, are două propuneri care și-au dovedit eficiența și pe care le susțin. Prima: reducerea CAS de la 25% la 20%, ceea ce ar însemna 317 lei pentru românii cu salariul mediu. A doua: reducerea TVA , care ar ajuta Banca Națională în lupta cu inflația. Să nu uităm că scăderea TVA de la 24% LA 20% a dus la o reducere a ratei inflației cu aproximativ 4%.
Și nu, PNL nu susține introducerea de noi taxe și impozite și nici eliminarea cotei unice. Îmbunătățim colectarea taxelor, de ce să plătească suplimentar românii buni-platnici?”, a declarat deputatul PNL, Gabriel Andronache