Acasă Actualitate Gabriel Andronache „Personal sunt mulțumit pentru două reușite importante pentru țară și...

Gabriel Andronache „Personal sunt mulțumit pentru două reușite importante pentru țară și pentru Brașov”

0
La finalul de sesiune parlamentară deputatul PNL de Brașov, Gabriel Andronache, a declarat ”Personal sunt mulțumit pentru două reușite importante pentru țară și pentru Brașov”. Care sunt cele două reușite importante?
Final de sesiune parlamentară. A fost o sesiune intensă în care am avut impresia că timpul se evaporă. Personal sunt mulțumit pentru două reușite importante pentru țară și pentru Brașov:
1. am coordonat, în calitate de Președinte, Comisia Parlamentară Specială de analiză a legilor justiției. Împreună cu ministrul Justiției, Cătălin Predoiu, cu colegii mei din Grupul PNL și cu colegii de Coaliție am reușit să adoptăm Legile justiției, legi care au intrat în vigoare (Legea 303/2022, Legea 304/2022 și Legea 305/2022). Datorită modului deschis de dezbatere și a soluțiilor legislative identificate prin aceste legi, Uniunea Europeană a propus ridicarea MCV. Prin ridicarea MCV am reușit să aducem România pe picior de egalitate cu statele europene, membre ale comunității europene.
2. am reusit recunoașterea ca eveniment de amploare națională a revoltei anticomuniste de la Brașov 1987. Pentru prima dată Parlamentul României a organizat la propunerea mea și a Grupurilor Parlamentare PNL o ședință omagială a revoltei muncitorești brașovene din 15 Noiembrie 1987 și a eroilor brașoveni participanți la acest eveniment de neuitat. 15 Noiembrie 1987 este o filă de istorie care trebuie consacrată ca atare, „eveniment de amploare națională premergător Revoluției din 1989”.
P.S. Activitatea fructuoasă din sesiunea care se încheie a Grupului Parlamentar PNL din Camera Deputaților o voi prezenta în perioada următoare în mai multe postări.
Sărbători fericite tuturor!
Sursa: Facebook Andronache Gabriel
Articolul precedentAsociația Catharsis a primit cu lacrimi de bucurie 12000 lei de la Asociația Brașovul Altfel
Articolul următorUltimele spectacole din acest an de la Teatrul Arlechino