Acasă Social Furt cu ”repetiție” dintr-un magazin din Hărman

Furt cu ”repetiție” dintr-un magazin din Hărman

0

Tupeu maxim pentru un bărbat din Hărman, care a furat produse, două zile la rând, din același magazin.

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secția 3 Poliție efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “furt” în formă continuată.

Din cercetările efectuate în cauză a reieșit faptul că, la data de 23 august 2022, în jurul orei 12.00, un bărbat, în vârstă de 38 ani, din localitatea Hărman, județul Brașov, ar fi sustras din interiorul unei societăți comerciale din municipiul Brașov, mai multe produse, pe care le-ar fi trecut de linia caselor de marcat, fără a achita contravaloarea acestora.

În continuarea cercetărilor, cadrelor de poliție au stabilit faptul că anterior, respectiv la data de 22 august 2022, bărbatul în cauză ar mai fi sustras alte produse din aceeași societate comercială.

În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.