Acasă Social FOTO. Un grup de investitori belgieni și englezi au vizitat Aeroportul Brașov-Ghimbav

FOTO. Un grup de investitori belgieni și englezi au vizitat Aeroportul Brașov-Ghimbav

0

Ieri a fost organizată o vizită la noul terminal a Aeroportului Brașov-Ghimbav pentru un grup de investitori belgieni și englezi.

Primarul orașului Ghimbav, domnul Ionel Fliundra și directorul aeroportului, domnul Alexandru Anghel i-au întâmpinat și le-au prezentat noul terminal dar și oportunitățile de dezvoltare pe care le aduce noul Aeroport Brașov- Ghimbav.
Aeroportul va fi puntea de legătură între mediul de afaceri și noi. Cu cât vor fi mai multe investiții la Ghimbav, cu atât mai mult se va îmbunătăți viața locuitorilor din oraș. În fond, interesul final este CETĂȚEANUL”, a spus Ionel Fliundra, primarul orașului Ghimbav.
„Noul Aeroport își pune amprenta pe dezvoltarea economică și turistică a Brașovului și a Țării Bârsei chiar dacă încă nu este funcțional. 
În Noiembrie anul acesta va fi inaugurat iar după un soft-opening de 5-6 luni vom avea zboruri regulate operate de cei mai importanți operatori care sunt prezenți în Romania. ”, a declarat Cristian Macedonschi, fost consilier local.
Articolul precedentMagazinul Pepco din Săcele și-a început activitatea
Articolul următorACS Kids Tâmpa – SR Brașov, duel pe Stadionul ICIM