Acasă Administrativ FOTO. Toți pentru unul și unul pentru toți! Se coace o coaliție...

FOTO. Toți pentru unul și unul pentru toți! Se coace o coaliție împotriva primarului Facebook

0

Unii la Nuba, alții la Balul Portului Popular.

”Comasarea” de la RUPEA!

Fostul primar George Scripcaru a fost prezent sâmbătă la ”Balul Portului Popular” de la Rupea, dar și la ”Balul Vânătorilor” de la Sâmbătă. Și de această dată a fost asaltat de brașoveni pentru poze, fiind probabil cel mai popular personaj politic din județ. Liberalul care i-a lăsat actualului primar USR proiecte la ”cheie”, de la transport VERDE la parcuri, creșă, terminal RATBV și sală polivalentă, a stat la masă cu Adrian Veștea, actualul ministru al Dezvoltării, dar și cu senatorul Marius Dunca, șeful PSD Brașov.

Cum s-a dovedit în instanță că dosarele penale au fost ”fabricate”, fiind curat, brașovenii vor să-l aibă din nou primar, mai ales că actualul este un ”dezastru administrativ”. Deja a intrat DNA -ul în administrația condusă de primarul Allen Coliban, în vizor fiind viceprimărița Flavia Boghiu.

Cum s-a bătut în cuie candidatura lui George Scripcaru pentru Primăria Brașov din partea PNL, este clar că marile partide pregătesc scoaterea USR de la primărie, Consiliul Județean și Local. Totul din cauza lipsei de implicare a acestui primar care este mai activ pe Facebook. Singura realizare în aproape 4 ani de mandat este o parcare de biciclete(în locul unei parcări pentru autoturisme unde Brașovul este deficitar) și montarea unor instrumente muzicale în parcuri. În rest, promisiuni fără acoperire. De la realizarea parcului IUS(unde există o dispută deja în instantă, primăria fiind acționată de unul dintre proprietarii terenului), până la reintroducerea tramvaielor, un subiect care nici măcar nu mai este discutat în public de primarul USR, chiar dacă în campania electorală vorbea peste tot despre un astfel de proiect.

În rest, mandatul administrației USR s-a rezumat doar la continuarea proiectelor realizate de fostul primar Scripcaru și multe, multe studii de fezabilitate unde unii încasează bani frumoși, mulți dintre beneficiari fiind cunoscuți ai primarului. Reamintim doar strategia pe sport prezentată de un individ care în campania electorală intra în live-uri cu primarul USR.