Acasă Actualitate FOTO Motociclist spulberat pe bulevardul Mihail Kogălniceanu

FOTO Motociclist spulberat pe bulevardul Mihail Kogălniceanu

0

În urmă cu puțin timp s-a produs un accident rutier pe bulevardul Mihail Kogălniceanu. În evenimentul rutier au fost implicate un autoturism si o motocicletă. Motocicleta a lovit un alt autoturism staționat. Motociclistul în vârstă de 43 de ani a fost rănit, fiind transportat la spital.

”În jurul orei 12.45 a avut loc un accident de circulație pe strada M. Kogălniceanu, din municipiul Brașov.

La fața locului au fost direcționate echipaje ale Poliției Rutiere Brașov și se efectuează cercetări pentru a se stabili circumstanțele în care a avut loc.

În accident au fost implicate un autoturism si o motocicletă. În dinamica accidentului motocicleta a lovit un alt autoturism staționat.

Din impact a rezultat vătămarea corporală a motociclistului, un bărbat de 43 de ani, din municipiul Brașov, care a fost transportat la o unitate spitalicească.

Traficul rutier este restrictionat la acest moment, urmând a fi reluat după finalizarea cercetărilor de la fața locului.

Poliția Rutieră recomandă conducătorilor auto să circule cu prudență în zonă și să respecte indicațiile polițiștilor.” au declarat reprezentanții IPJ Brașov.