Acasă Actualitate FOTO. Doi tineri drogați cerșeau bani de la trecători chiar în fața...

FOTO. Doi tineri drogați cerșeau bani de la trecători chiar în fața Teatrului Sică Alexandrescu din Brașov

0

Administrația Coliban a reorganizat Poliția Locală! Se vede!

Centrul Brașovului este inundat de cerșetori sau tineri drogați! În campania electorală, liderii USR promiteau brașovenilor un oraș curat, cu o Poliție Locală REORGANIZATĂ! În acest sens, primarul Allen Coliban și l-a luat consilier pe un fost…criminalist.

În toamnă se intră pe al patrulea an de mandat, dar Poliția Locală nu a fost reorganizată. Culmea, polițiștii locali nu sunt pe străzi așa cum a promis administrația USR. Drept dovadă sunt zecile de persoane care cerșesc, dar nu numai.

Vineri seară, doi tineri de aproximativ 20 de ani cereau bani de la trecători în fața Teatrului Sică Alexandrescu din Brașov, chiar în inima Brașovului. Problema este că cei doi erau și puțin ”prăjiți”, fiind cel mai probabil drogați după modul în care vorbeau și se mișcau. Unul dintre aceștia era și puțin mai agresiv în vorbire. Unde sunt polițiștii locali? Unde este siguranța brașoveanului?

Pentru ce sunt plătiți din bani publici acești consilieri?

Articolul precedentFără inscripții sau alte simboluri, cu excepția celor militare, pe drapelul național
Articolul următorVIDEO, FOTO Aglomerație și la Plecări și la Sosiri. Aeroportul Brașov luat cu asalt
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.