Acasă Actualitate FOTO. Autoutilitară răsturnată pe DN1. Au intervenit jandarmii montani

FOTO. Autoutilitară răsturnată pe DN1. Au intervenit jandarmii montani

0

Noaptea trecută, pe DN1 a avut loc un accident rutier, în care o autoutilitară s-a răsturnat în apropierea unui sens giratoriu. Martori ai incidentului a fost chiar echipa jandarmilor montani brașoveni, care se întorceau din expediția de pe Monte Rosa.

Accidentul a avut loc pe DN 1, în zona localității Cârtișoara, în intersecția cu DN 7C Transfăgărășan.

„Concret, în fața colegilor noștri se afla o autoutilitară de marfă care, în intersecția menționată mai sus, a pierdut controlul și s-a răsturnat. În interiorul acesteia se afla doar șoferul, care nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind ajutat de jandarmi să iasă în siguranță din autoutilitară.

Având în vedere că intersecția a fost blocată de acest incident, colegii noștri au avut ca principală grijă dirijarea traficului, având în vedere  vizibilitatea redusă pe timp de noapte și traficul intens de pe DN 1, aspecte ce puteau agrava  consecințele evenimentului rutier.

După ce au apelat numărul unic de urgență 112 pentru a solicita sprijinul colegilor de la poliție, membrii echipei montane „Les téméraires” au continuat să dirijeze traficul până la sosirea echipajelor specializate.

Ne bucurăm că în urma acestui incident, nicio persoană nu a avut de suferit și suntem mulțumiți că am fost la locul potrivit pentru a sprijini toți participanții la trafic.”

Articolul precedentLa Covasna, ședința de început de an școlar vine cu „Primul ghiozdan”
Articolul următor21 de medalii pentru juniorii de la CS Babarunca la Campionatele Naționale de Orientare Sportivă de la Cluj