Acasă Actualitate FOTO. Accident rutier la ieșirea din Codlea! 2 autoturisme implicate, 5 victime!

FOTO. Accident rutier la ieșirea din Codlea! 2 autoturisme implicate, 5 victime!

0

În urmă cu puțin timp, la ieșirea din Codlea a avut loc un accident rutier grav. Din primele informații, sunt două autoturisme implicate.

Un accident de circulație a avut loc cu puțin timp în urmă pe DN1, în localitatea Codlea, în care au fost implicate două autovehicule.
La fața locului au fost direcționate echipaje ale Poliției Rutiere și, la acest moment, se efectuează cercetări pentru a se stabili circumstanțele în care a avut loc accidentul. 
În urma accidentului 5 persoane sunt evaluate din punct de vedere medical, acestea fiind conștiente. 
În acest moment traficul auto este direcționat pe câte o singura bandă de mers, urmând să fie reluat în integralitate după finalizarea măsurătorilor și scoaterea vehiculelor în afara părții carosabile.
Poliția Rutieră recomandă conducatorilor auto să circule cu prudență în zonă și să respecte indicațiile polițiștilor”, au spus reprezentanții IPJ Brașov.
Articolul precedentCandidații aplică numai la joburile care au salariu afișat și sunt din Vânzări, Inginerie și IT
Articolul următorProiectele liberalilor zac prin sertare. Pentru primarul Coliban doar proiectele USR contează
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.