Acasă Social Fotbaliștii de la FC Brașov au făcut instrucție cu jucătorii Ripensiei Timișoara

Fotbaliștii de la FC Brașov au făcut instrucție cu jucătorii Ripensiei Timișoara

0

FC Braşov, victorie “la scor de neprezentare” în faţa Ripensiei

FC Braşov a câştigat “la scor de neprezentare” deplasarea de la Timişoara, contra Ripensiei. Stegarii s-au impus cu scorul de 3-0 (2-0) prin golurile marcate de Dan Spătaru, Tomislav Sorsa şi Milcho Angelov.
Meciul a început cu un incident nefericit pentru ambele formaţii. În minutul 2 Rareş Lazăr şi Nicolae Şofran de la Ripensia s-au dat cap în cap şi au fost transportaţi la spital. Din fericire pentru stegar, nu sunt probleme grave, i-au fost puse câteva copci, însă jucătorul nostru este înafara orcărui pericol.
“Am înţeles că accidentarea lui Lazăr nu e chiar simplă. L-am pierdut până la finalul sezonului. Un jucător important. Îmi dorsec să fie cât mai repede ok.”, a spus Dan Alexa la finalul meciului.
Tabela de marcaj a fost modificată pentru prima dată de tânărul Dan Spătaru, care a finalizat din voleu, o centrare perfectă, de pe partea stângă, a lui Alexandru Tudor Saim (min. 13). 2-0 pentru galben-negrii s-a făcut după o mare greşeală în defensiva bănăţenilor. Un fundaş advers a vrut să trimită mingea cu capul către portar, dar croatul Tomislav Sorsa, pe fază, “a furat mingea”, a driblat goalkeeper-ul şi a înscris simplu, cu poarta goală (min. 40).
Şi repriza a doua a fost în totalitate la discreţia stegarilor care au ratat o sumedenie de ocazii prin Ştefan Blănaru, Zoran Mitrov şi Vasile Constantin. Cu toate acestea, “tabela a fost închisă” de bulgarul Milcho Angelov, care a fost angajat perefect şi singur cu portarul a finalizat de la marginea careului mare, 3-0 (min. 71).
“Un meci pe care l-am controlat. Am reuşit să dăm gol repede. O victorie meritată, pe lângă cele trei goluri am mai avut ocazii. Şi Ripensia a avut momentele ei bune de joc, dar până la urmă cred că a fost o victorie meritată.”, a mai spus Dan Alexa.
FC Braşov a jucat în formula: Andrei Ureche – Marius Burlacu, Ivan Fustar (cpt.) (Bradley Diallo min. 75), Tudor Oltean – Tomislav Sorsa, Dan Spătaru, Diogo Izata (Vasile Constantin min. 65), Rareş Lazăr (Alexandru Tudor Saim min. 10), Daniel Dumbravă – Adi Chică-Roșă (Zoran Mitrov min. 65), Milcho Angelov (Ştefan Blănaru min. 75).
Cu această victorie FC Braşov se menţine pe primul loc în Seria B a play-out-ului, cu 40 de puncte, şi victorii pe linie în play-out.