Acasă Actualitate Fonduri în valoare de 500 milioane lei pentru Programul Național de Investiții...

Fonduri în valoare de 500 milioane lei pentru Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”

0

Lucrările multor programe de investiții publice derulate de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației vor fi continuate, după ce li s-a asigurat finanțarea necesară până la finele anului.

În ședința de guvern de ieri, ministrul liberal al Dezvoltării, Adrian Veștea, a solicitat și a primit 500 milioane lei din Fondul de Rezervă Bugetară, aflat la dispoziția Guvernului. Sumele vor fi direcționate către Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL), alte lucrări de construcții a unor obiective de interes public sau social și o serie de cheltuieli administrative.

”Pentru că cele mai multe lucrări la obiectivele incluse în aceste programe sunt realizate în timpul verii, este necesară asigurarea resurselor financiare, pentru evitarea unor întârzieri de plăți, astfel încât angajamentele asumate de stat să fie respectate. În acest mod, administrația publică local este sprijinită prin dezvoltarea infrastructurii tehnico-edilitare și de acces la căile de comunicații, ce au ca obiectiv final îmbunătățirea condițiilor de viață din comunitățile locale”, a declarat Adrian Ioan Veştea, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

Articolul precedentMunicipiul Săcele a închis depozitului de deșeuri neconforme. Brașovul când va face asta?
Articolul următorAUR lansează „Linia Verde pentru consulate” pentru a ajuta românii de peste graniță