Acasă Anunțuri Fiți responsabili în preajma apei!

Fiți responsabili în preajma apei!

În multe situații, există riscuri semnificative asociate cu curentul puternic, adâncimea apei și comportamentul iresponsabil, poate duce la situații dramatice! În zonele precum râurile, iazurile, lacurile sau marea, condițiile de înot pot fi imprevizibile.

𝐂𝐮 𝐚𝐩𝐚 𝐧𝐮-𝐢 𝐝𝐞 𝐣𝐨𝐚𝐜𝐚̆…

În multe situații, curentul puternic, adâncimea apei și teribilismul pot duce la scenarii dramatice! Condițiile de înot pot fi imprevizibile în râuri, iazuri, lacuri sau în mare. Chiar și înotătorii buni pot obosi, pot suferi crampe musculare sau pot fi prinși în curentul apei.

‼️ Siguranța copiilor este o prioritate absolută, mai ales în apropierea apei. Nu trebuie să-ți pierzi copilul din câmpul vizual, nici măcar o secundă. Chiar dacă copilul tău înoată bine, nu există nicio garanție că nu se poate întâmpla ceva rău.

‼️ Asigură-te că copiii se scaldă doar în locuri special amenajate pentru înot și respectă avertizările privind interzicerea scăldatului în anumite zone. Supraveghează constant copiii în apă sau în apropierea acesteia!

𝑭𝒊𝒕̦𝒊 𝒓𝒆𝒔𝒑𝒐𝒏𝒔𝒂𝒃𝒊𝒍𝒊 𝒊̂𝒏 𝒑𝒓𝒆𝒂𝒋𝒎𝒂 𝒂𝒑𝒆𝒊 𝒔̦𝒊 𝒊̂𝒏𝒗𝒂̆𝒕̦𝒂𝒕̦𝒊 𝒄𝒐𝒑𝒊𝒊𝒊 𝒔𝒂̆ 𝒇𝒂𝒄𝒂̆ 𝒂𝒄𝒆𝒍𝒂𝒔̦𝒊 𝒍𝒖𝒄𝒓𝒖! 𝑺𝒊𝒈𝒖𝒓𝒂𝒏𝒕̦𝒂 𝒍𝒐𝒓 𝒄𝒐𝒏𝒕𝒆𝒂𝒛𝒂̆ 𝒄𝒆𝒍 𝒎𝒂𝒊 𝒎𝒖𝒍𝒕!” au declarat reprezentanții ISU.