Acasă Administrativ Firme înființate în 3 zile!

Firme înființate în 3 zile!

0
Deputatul Gabriel Andronache a avut în ultimele zile mai multe întâlniri cu reprezentanții mediului de afaceri. Printre altele, acesta a discutat și despre noua lege a Registrului Comerțului care scurtează durata pentru înființarea unei firme. Astfel, o firmă se poate înființa în 3 zile, la fel ca în țările europene.
Zilele acestea am avut mai multe întâlniri cu reprezentanți ai mediului de afaceri. Mă bucur să constat că este apreciată noua lege a Registrului Comerțului (Legea nr.265/2022) care este corect și eficient implementată de Oficiul Registrului Comerțului. Înființarea unei firme în trei zile sau prin intemediul procedurilor online a fost o dorință care a devenit realitate în România zilelor noastre.
În calitate de coinițiator al legii sunt bucuros să afirm că o promisiune PNL din campania electorală din 2020 este acum o realitate la îndemâna oricărui întreprinzător român sau străin.
Digitalizăm România”, a scris pe pagina de Facebook deputatul Gabriel Andronache.
Articolul precedentMaratonul Zăpezii la Râșnov, ediția a XII-a – 2023
Articolul următorAtacul armat, sport național în America. Aproape săptămânal intră câte un elev în școală și își împușcă colegii
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.