Acasă Regional Finest Fashion Fest revine la Sibiu de mâine. Cătălin Botezatu, invitatul special...

Finest Fashion Fest revine la Sibiu de mâine. Cătălin Botezatu, invitatul special al festivalului

0

Pe 11 și 12 august, Sibiu va găzdui a treia ediție a Finest Fashion Fest, cel mai tânăr festival de modă sibian. Evenimentul reunește timp de două zile designeri celebri, modele și personalități culturale, transformând Aleea Celebrităților din Parcul Cetății din Sibiu și Palatul Brukenthal de la Avrig în centre de creație și inspirație.

Timp de două zile designeri celebri, modele și oameni de cultură își dau întâlnire pe Aleea Celebrităților din Parcul Cetății din Sibiu și la Palatul Brukenthal de la Avrig.

Sâmbătă, 12 august, de la ora 19.30, Aleea Celebrităților devine „catwalk” pentru celebri designeri – ambasadori ai României în lume, dar și pentru 50 de manechine, venite din toate colțurile țării.
Invitatul special al evenimentului – Cătălin Botezatu, renumitul brand HARDOT care va prezenta cea mai noua colecție de pantofi, Bianca Ripan, Școala de teatru și modă Inga Ojog din Chișinău și renumitul pianist și compozitor clasic luxemburghez, Francesco Tristano, vor face spectacol în centrul istoric.
Articolul precedentINNA vine la Coresi Summer Party în Brașov
Articolul următorCNAIR anunță posibile probleme legate de emiterea rovinietelor