Acasă Social „Fiii Brâncovenilor”, un eveniment de muzică populară și ușoară

„Fiii Brâncovenilor”, un eveniment de muzică populară și ușoară

0

Pe 26 și 27 august, comunitatea din Sâmbăta de Sus și din împrejurimi este invitată la prima ediție a evenimentului cultural „Fiii Brâncovenilor“.

Primăria Comunei Sâmbăta de Sus împreună cu Consiliul Local organizează în perioada 26-27 august o manifestare menită să evidenţieze specificul şi tradiţiile locului.

În Grădina Castelului Brâncovenesc vor susține concerte artiști de muzica populară si ușoară, vor fi prezente ansambluri de dansuri populare şi cu sprijinul conducerii Hergheliei Sâmbăta de Jos va avea loc un spectacol ecvestru.

Va exista un spațiu dedicat pentru copii cu mai multe activități unde aceștia se vor putea bucura de aceste zile de sărbătoare.

„Fiii Brâncovenilor” este un eveniment cofinanţat de Consiliul Judeţean Braşov cu suma de 30.000 de lei în cadrul Programului privind acordarea de finanţări nerambursabile, din bugetul propriu al judeţului pe anul 2023 pentru proiecte culturale iniţiate de autorităţi şi instituţii publice locale.

Articolul precedentAdrian Zahariea: „Avem o echipă mai experimentată și în mod cert asta se va vedea în teren, în noul sezon”
Articolul următorSprijin de 33,9 de milioane de euro pentru daunele cauzate de seceta din 2022