Acasă Social Femeie spulberată de tren! 9 victime ale accidentelor feroviare în decurs de...

Femeie spulberată de tren! 9 victime ale accidentelor feroviare în decurs de câteva zile

0

Îngrijorător! Din 4 august și până în 13 august, la Brașov s-au înregistrat nu mai puțin de 9 victime ale accidentelor feroviare.

Pe 4 august au fost lovite de tren două femei, a urmat mașina lovită de tren în care se aflau 6 persoane și astăzi încă o femeie care a fost surprinsă de locomotiva unui tren.

În jurul orei 9:00 am fost solicitați pentru a interveni la locul producerii unui accident feroviar, în localitatea Brașov, strada Ioan V. Socec, unde o persoană de sex feminin a fost lovită de tren.

La locul intervenției s-au deplasat o autospecială de descarcerare și un echipaj SMURD cu medic.

Victima a fost extrasă de către echipajul de descarcerare de sub locomotivă conștientă și cooperantă, având traumatisme multiple.

A fost evaluată de către medicul SMURD și i s-au acordat îngrijirile medicale necesare la fața locului, fiind transportată la spital pentru investigații medicale și îngrijire de specialitate”au spus reprezentanții ISU Brașov.

Mașină lovită de tren în Bartolomeu! Sunt 6 victime (FOTO)

Accident feroviar la ieșirea din Brașov! Două femei au murit strivite de tren

Articolul precedentVIDEO, FOTO. Studenții Universității Transilvania, locul I și la Formula Student SPAIN!
Articolul următorO garsonieră de 12 mp din Brașov, scoasă la vânzare cu 34.500 de euro (FOTO)
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.