Acasă Social Femeie reținută de polițiștii brașoveni după ce a furat 85.000 de lei...

Femeie reținută de polițiștii brașoveni după ce a furat 85.000 de lei de la o cunoștință

0

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secția 3 de Poliție au deschis un dosar penal și efectuează cercetări sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, cu o persoană în stare de reținere, pentru săvârșirea infracțiunii de “furt”.

 

La data de 24 aprilie a.c, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secția 3 de Poliție au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că, în urmă cu o zi, o femeie, cunoștiință a acestuia, i-ar fi sustras din locuință un plic care conținea aproximativ 85.000 de lei.

În baza sesizării primite polițiștii s-au deplasat la adresa indicată, un imobil din strada General Leonard Mociulschi, din municipiul Brașov, unde au sesizat că aspectele sesizate se confirmă. Astfel, în urma verificărilor și a investigațiilor întreprinse, cu sprijinul polițiștiilor din cadrul Secției de Poliție Rurală Zărnești, la data de 25 aprilie a.c., femeia bănuită, de 42 de ani, a fost identificată și depistată în comuna Holbav, din județul Brașov, ulterior fiind condusă la sediul secției de poliție, pentru continuarea cercetărilor.

Cu această ocazie, suma de bani sustrasă a fost recuperată și predată persoanei vătămate, iar după administrarea probatoriului, femeia a fost reținută și depusă în cadrul Centrului de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Brașov, pentru 24 de ore.

În cauză, a fost deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de “furt”, iar cercetările sunt continuate de polițiștii Secției 3 de Poliție, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsurile legale.