Acasă Social Femeie lovită de mașină pe o trecere de pietoni din Făgăraș

Femeie lovită de mașină pe o trecere de pietoni din Făgăraș

0

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș efectuează acte de cercetare ca urmare a unui accident de circulație ce a avut loc cu puțin timp în urmă, pe o stradă din localitate.

În accident a fost implicat un autovehicul care, în zona unei treceri pentru pietoni ar fi surprins și accidentat o femeie pieton. Aceasta a fost evaluată din punct de vedere medical și beneficiază de sprijin de specialitate.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală și se efectuează verificări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de _vătămare corporală din culpă_, pentru lămurirea tuturor circumstanțelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

foto arhiva

Articolul precedent1 din 12 români are diabet zaharat. Campanie RMN Diagnostica de măsurare a glicemiei
Articolul următorNiciun loc de parcare, dar avem 146 de autoturisme ridicate. Cum vânează ”hingherii” mașinile brașovenilor!
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.