Acasă Actualitate Femeia omorâtă de o mașină care se deplasa fără șofer a fost...

Femeia omorâtă de o mașină care se deplasa fără șofer a fost profesor la Palatul Copiilor din Brașov. Mesajul sfâșietor al colegilor! (FOTO)

0

Femeia care a fost omorâtă de o mașină ce se deplasa fără șofer a fost profesoară de teatru la Palatul Copiilor din Brașov.

Am aflat cu tristețe de trecerea în neființă a fostei noastre colege,Rocsana Sasu, profesor de teatru mulți ani la Palatul Copiilor…Iubită de colegi și generații de elevi, ne-a părăsit în urma unui accident nefericit.Dumnezeu s-o odihnească în pace!”, au scris colegii acesteia pe pagina de Facebook.

Reamintim că tragicul eveniment s-a produs în urmă cu două zile,pe strada Făgetului, din municipiul Brașov.

”Primele date indică ipoteza că autovehiculul implicat nu ar fi fost asigurat corespunzător la momentul parcării, fapt ce a dus la deplasarea involuntară a acestuia pe drumul înclinat, iar în timpul rulării, autovehiculul a surprins și accidentat mortal o femeie în vârstă de 65 de ani.
În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal și se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii înfractiunii de „ucidere din culpă”, dosar aflat în coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.
Poliția Brașov recomandă conducătorilor auto să respecte obligația de a asigura vehiculele la momentul părăsitii acestora, mai ales când zona unde se efectuează parcarea este una înclinată”, au spus reprezentanții IPJ Brașov.

 

Scene de groază la Brașov! Femeie omorâtă de un autoturism care se deplasa fără șofer(FOTO)

Articolul precedentCFR Marfă executată silit! ANAF Braşov a vândut 1.098 vagoane în valoare totală de aprox. 16.000.000 lei
Articolul următorPNL Brașov își exprimă susținerea fermă pentru viceprimarul Sebastian Rusu
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.