Acasă Actualitate Fata de 15 ani din Brașov care a murit după ce a...

Fata de 15 ani din Brașov care a murit după ce a căzut de la etajul 8, ar fi băut peste măsură

0

O adolescentă de 15 ani din Braşov a murit după ce a căzut, azi noapte, de la etajul opt al unui bloc. Totul s-a întâmplat în timpul unei petreceri. Prietenii adolescentei spun că fata băuse peste măsură şi a fost lăsată singură într-o cameră să îşi revină. Când s-au dus să vadă cum se simte, au mai găsit doar fereastra deschisă. Verişoara tinerei, în apartamentul căreia a avut loc petrecerea, a ajuns la spital din cauza şocului, potrivit observatornews.ro.

  • Apropiat: A fost la o petrecere la verişoara ei. Şi părinţii ei nu erau acasă. Şi au băut mai mult. Şi au lăsat-o singură într-o cameră, ca să se liniştească. Şi când au dat să intre la ea în cameră să vadă ce face, balconul era deschis şi ea era aici.
  • Vecin: Am auzit un zgomot. Mi-am dat seama că era ceva mare, pentru că a fost un zgomot puternic. Am alergat pe balcon şi am văzut fata.

Cei care au cunoscut-o pe Sara nu iau în calcul varianta sinuciderii. Spun că adolescenta nu avea probleme în familie sau la şcoală și nici un iubit de care să se fi despărţit recent.