Acasă Social Fără frică de Dumnezeu! Doi tineri au furat dintr-un lăcaș de cult...

Fără frică de Dumnezeu! Doi tineri au furat dintr-un lăcaș de cult de la Sâmbăta de Sus

0

Polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Voila efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “furt calificat”.

Din cercetările efectuate în cauză, cadrele de poliție au stabilit faptul că data de 22 august 2022, două persoane de sex masculin, ar fi pătruns în interiorul unui lăcaș de cult din localitatea Sâmbăta de Sus, județul Brașov, iar din interiorul acestuia, dintr-o casetă de valori, ar fi sustras suma de 1.400 lei.

În urma activităților investigativ-operative desfășurate, polițiștii au identificat cele două persoane bănuite de săvârșirea faptei, acestea fiind doi tineri, cu vârste de 20 ani, respectiv 17 ani, ambii din județul Brașov.

În baza probatoriului administrat în cauză, aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Sursă foto: wikipedia